Een schat aan ervaring in vastgoedmarketing

We leven in een razendsnel tijdperk waarin alles verandert, ook vastgoedmarketing. Consumenten zijn steevast het middelpunt van onze verander-economie. Zij beslissen wat vandaag ‘in’ is en wat morgen weer vergeten mag worden. Het Campagnehuis is een creatieve baken in de snelle wereld van vastgoedmarketing. Hierdoor kunnen wij succesvolle campagnes maken met een ijzersterk DNA.

U weet wat u wilt en zoekt een ‘partner in crime.’ Iemand die u begrijpt en met u meedenkt. Iemand die snel kan schakelen en alles voor u regelt. Zoek daarom niet langer, want Het Campagnehuis staat voor u klaar. Samen maken wij spraakmakende campagnes, waarbij alleen het resultaat telt!

Online en offline

Crossmedia is het toverwoord voor een succesvolle campagne want alles is met elkaar verbonden. Online communicatie verbindt ons met de rest van de wereld. Maar de consument waardeert daarnaast ook nog steeds offline (print) – en dat zal voorlopig zo blijven. Het gaat dus om het toepassen van de juiste combinatie. Daarom creëert Het Campagnehuis een balans tussen online en offline die past bij uw bedrijf, uw project en uw doelstellingen.

Sociale media

Met minder geld veel meer bereiken dankzij sociale media. Dát is de uitdaging. Maar hoe weet u nu of u het goed doet? Waarom hameren wij altijd op relevantie? Het Campagnehuis weet met beperkte middelen het maximale te bereiken. ‘Laat je vooral niet gek maken.’ Gezond verstand, creativiteit en jarenlange ervaring dragen daaraan bij.

Design & Branding

Keep It Simple and Stupid (KISS), dat is wat vastgoedmarketing van Het Campagnehuis beoogt. De kracht van de eenvoud en de herhaling. Helder en duidelijk, maar tegelijkertijd ó zo moeilijk. Design zit ‘m in de hedendaagse universele toepassingen. Sociale media ‘eisen’ een herkenbaar en krachtig beeldmerk. Positioneren en branding. Daarom bewaakt Het Campagnehuis uw logo en huisstijl. En daarom creëren wij een imago en maken design zichtbaar. De beleving, het gevoel. Wij zijn Het Campagnehuis.

Films & Video’s

Foto’s, films en video’s bepalen steeds meer ons dagelijks leven. Reclame is al lang niet meer statisch en alles wat beweegt valt beter op. In een paar seconden word je bekeken of weggeswipet. De kracht van de herhaling. Wees geen volger, maar een leider. Met foto’s, films en video’s vertel je een boodschap. Het Campagnehuis brengt u in beweging. Wij creëren graag een passend imago.

Outdoor

Iedere dag ontvangt u meer dan 750 signalen van allerlei reclame-uitingen. Dat gaat bewust en onbewust. Onbewuste beïnvloeding heeft een grotere impact dan menigeen denkt. Het Campagnehuis weet outdoor advertising op de juiste communicatiewaarde in te schatten. Outdoor staat niet op zichzelf. Outdoor is een belangrijke schakel in onze crossmediaketting. Daarom schakelen wij alleen de middelen in die nodig zijn om het juiste doel en de juiste doelgroep te bereiken. Image is everything en signing is shining.